ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ CALLINICO ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ετικέτες Κρασιού: Κόκκινα Κρασιά

Προσφέρουμε 6 διαφορετικές ετικέτες κόκκινου κρασιού, από ξηρό μέχρι ημίξηρο, ημίγλυκο και γλυκό κρασί, για να ικανοποιήσουμε κάθε γούστο.

callinico-semi-sweet-red

Ημίγλυκο Ερυθρό

Κατηγορία: Κατηγορία: Οίνος Ερυθρός Ημίγλυκος

Παράγεται από τις ποικιλίες ρομπόλα συράχ και μαυρομόσχατο.

Ζύμωση στους 20oC,σε ανοξείδωτες δεξαμενές κρατώντας όλα τα
αρώματα της ποικιλίας.

Με ευχάριστα αρώματα μπαχαρικών και κόκκινων φρούτων βαθύ ρουμπινί χρώμα και δυνατή επίγευση.

Ανά / per 100mL Ποσότητα
Ενέργεια / Energy 393kJ / 94Kcal
Λιπαρά / Fat < 0,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα / of which saturated < 0,1g
Υδατάνθρακες / Carbohydrates 8g
Εκ των οποίων σάκχαρα / of which sugars 4,5g
Πρωτεΐνες / Proteins 0,1g
Αλάτι / Salt < 0,1g

Συνοδεύει πικάντικα πιάτα της ελληνικής κουζίνας

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος 14-16 οC

Αλκοόλ 11.5% Vol.

Περιέχει θειώδη

callinico-dry-red

Cava

Κατηγορία: Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Παράγεται από τις ποικιλίες Αυγουστιάτη και Merlot σε ορεινούς αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στη Ζάκυνθο με την κλασική
μέθοδο ερυθράς οινοποίησης

Ερυθρά οινοποίηση σε μικρές ανοξείδωτες δεξαμενές στους 20οC

Κόκκινο χρώμα, σύνθετο, από μπαχαρικά και φρούτα που
δένει αρμονικά με την πλούσια γεύση του

Ανά / per 100mL Ποσότητα
Ενέργεια / Energy 342kJ / 82Kcal
Λιπαρά / Fat < 0,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα / of which saturated < 0,1g
Υδατάνθρακες / Carbohydrates 3,7g
Εκ των οποίων σάκχαρα / of which sugars 0,2g
Πρωτεΐνες / Proteins 0,1g
Αλάτι / Salt < 0,1g

Συνοδεύει ψητά κρέατα και πικάντικα τυριά

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος 16-18 οC

Αλκοόλ 12.5% Vol.

Περιέχει θειώδη

Αμπέλου Ραβδί Ερυθρό

Κατηγορία: Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Η σημασία της ονομασίας:

«Αμπέλου ραβδί» σημαίνει «κλαδί αμπέλου». Οι μάγοι έφτιαχναν τα ραβδιά τους από αυτό το ξύλο. Έτσι, το άγγιγμά του έχει μαγικό αντίκτυπο, όπως και η δοκιμή αυτού του εκλεκτού κρασιού!

Παράγεται από την ποικιλία Αυγουστιάτης που καλλιεργείται στα
ημιορεινά της Ζακύνθου.

Μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με παραμονή του καρπού μετά
το διαχωρισμό του από τα βόστρυχα στον οινοποιητή για 8-10 μέρες, έως ότου αποκτήσει όλα τα αρώματα, το χρώμα και τις τανίνες που επιθυμούμε, και ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 16-18 μήνες.

Βαθύ κόκκινο χρώμα, λαμπερή όψη, βελούδινη υφή,
αρώματα μούρων και ξηρών καρπών, πλούσιο σώμα και μακρά ξηρά
επίγευση.

Ανά / per 100mL Ποσότητα
Ενέργεια / Energy 359kJ / 86Kcal
Λιπαρά / Fat < 0,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα / of which saturated < 0,1g
Υδατάνθρακες / Carbohydrates 3,8g
Εκ των οποίων σάκχαρα / of which sugars 0,2g
Πρωτεΐνες / Proteins 0,1g
Αλάτι / Salt < 0,1g

Συνδυάζεται εξαιρετικά με τοπικά εδέσματα όπως το
Ζακυνθινό ραγού και γεμιστά και επίσης με όλα τα ψητά κρέατα και κίτρινα
τυριά

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος 16-18 οC

Αλκοόλ 12.5% Vol.

Περιέχει θειώδη

callinico-avgoustiatis

Αυγουστιάτης

Κατηγορία: Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Παράγεται από την ποικιλία Αυγουστιάτης που καλλιεργείται
μόνο στη Ζάκυνθο.

Παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια από 3 έως 6 μήνες ενώ γίνεται πολυσύνθετο όταν παλαιωθεί για 4-6 χρόνια στη φιάλη. Ο συνδυασμός, του κλίματος, της ηλιοφάνειας καθώς και του εδάφους είναι ιδανικά για την καλλιέργεια αυτής της ποικιλίας.

Έχει έντονη γεύση με στρογγυλές τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.

Ανά / per 100mL Ποσότητα
Ενέργεια / Energy 359kJ / 86Kcal
Λιπαρά / Fat < 0,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα / of which saturated < 0,1g
Υδατάνθρακες / Carbohydrates 3,8g
Εκ των οποίων σάκχαρα / of which sugars 0,2g
Πρωτεΐνες / Proteins 0,1g
Αλάτι / Salt < 0,1g

Συνοδεύει αρμονικά ψητά κρέατα αλλά και μαγειρευτά και κίτρινα τυριά.

Θερμοκρασία Σερβιρίσματος 16 οC

Αλκοόλ 13% Vol.

Περιέχει θειώδη

ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΑΣ

ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΑΣ