Menu
Εδώ και αιώνες, οι κάτοικοι της Ζακύνθου εργάζονται ακούραστα κάτω από τον ήλιο, τρυγώντας τα πολύτιμα σταφύλια για να φτιάξουν κρασί – το συνοδοιπόρο στη δουλειά στα χωράφια, στις γιορτές αλλά και στην καθημερινή ζωή.
Ο πατέρας μας συνέχισε την οικογενειακή παράδοση –που ξεκίνησε το 1918– και αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην προώθηση και ανάπτυξη του ζακυνθινού κρασιού.
Σήμερα, ο πρωταρχικός μας σκοπός παραμένει ο ίδιος: κρατάμε ζωντανή τη φλόγα της παράδοσης παράγοντας κρασιά
υψηλότερης δυνατής ποιότητας με διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους, συμβαδίζοντας πάντα με τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Δεν είναι μόνο από επαγγελματική αφοσίωση: το ζακυνθινό κρασί δεν είναι απλώς ένα προϊόν – συμβολίζει την παράδοση της οικογένειάς μας, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το νησί μας, και η γεύση και το άρωμά του είναι η ίδια η ουσία της Ζακύνθου σε υγρή μορφή.
Στο οινοποιείο μπορείτε να δείτε τον σύγχρονο και παλιό τρόπο παραγωγής κρασιού και να γευτείτε κρασί από τις τοπικές και διεθνείς ποικιλίες του νησιού.